Saturday, 12 November 2011

pink is everything ? ? ?

Views
Assalamualaikum .

Salam perkhabaran untuk korang.

Ape khabar ? sihat tak ? Kalau tak sihat cepat - cepat la jumpa doktor ye . Maklum la , cuaca sekarang ni tak menentu . Kadang - kadang hujan , kadang - kadang panas , dan macam tu la seterusnya yerk .

Hmm , hari ni ada something nak share pada sape - sape yang gila pink macam aku nih . Sape suka pink ? cepat angkat tangan laju - laju , dan sape - sape plak yang tak sekepala ngn kiteorang yang gila pink nih boleh pangkah terus dekat bucu atas sebelah kanan korang punya screen yerk .

OKE OKE . sebenarnya benda yang aku nak share ni memang da jadi impian aku sejak kecik - kecik cinonet dulu lagi . ape impian aku tu ? gebab - gebub . . .

.

.

.

.

.

Taraa !



Ngehehe . SABAR . . .




Haa . Ni lah dia .
  Rumah kaler pink yang menjadi impian aku and korang - korang yang minat pink nih .
Cantik kan ? 


Jom kita nengok sudut dalam rumah plak . .



Bilik tidur yang sangat tenang dan sejuk mata yang memandang . 



cantik kan ? memang tak puas tengok lah . Kalau bilik aku macam nih . 
Fuhh , memang konfirm tidur nyenyak nyenyak lah...




Korang tengok je lah gambar ni , caption tak sempat di create . ngehehehe . 







Tu dia ! cantik lorh kereta nih !





( sumber : google )


Amacam ? Cantik kan ?
Bila la nak dapat benda yang semua kaler pink kan  ?
Cuba bayangkan kalau kita yang gila pink ni ada semua benda yang kaler pink . Pink dari A sampai Z.

Yerla , bila orang macam kita ni dah gila pink mesti la ape jer yang ada dalam otak cerdik 
pandai ni  hanyalah

.

.

.




Kan kan kan ? Betol tak ? Siapa sokong aku angkat lutut cepat - cepat . Hee..



p/s : hmm , dunia khayalan , dunia impian .












!...Lepas baca LIKE dan KOMEN sekali tau...!

5 comments:

sweet couple said...

perghhh~ tak sanggup aku nak duduk dlm dunia serba pink -.-' ahaks :P

@be BNadz said...

nak hijau!!!!huhu..
follow...

http://bukankisahzombie.blogspot.com

mira maisara said...

haha..lau camtu nak muntah pink boleh ? sya pon minah pink jugak :D

cikyanxyanx said...

saya sanggupp !!! sayaloveeepinkkkk <3 hehehehhe obesPINK :)

Mrs Adiena said...

yea btol..niena sokong...we ' re love pink so much....=))))