Wednesday, 26 October 2011

SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!

Views

Salam sayang di hulurkan untuk semua readers2 and bloggers2 ..

Hmm..tengahari ni nak promo kat korang untuk SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger  ni...Bagus jugak idea Cik Lyssa ni...Yerla,sebelum ni pon kita blogwalking ke blog2 laen without kita tahu background dye orang kan..So,melalui segmen ni boleh la kita saling kenal-mengenal kan..tak de la hanya blogwalking and follow semata-mata kan..??Tak gitu..?

Sape yang tak kenal Lyssa and nak kenal dye dengan lebih detail lagi korang boley klik SINI

Dan sekarang jom kenal Niena dengan lebih detail lagi..





Nama diberi  Nor Amanina Binti Isa

Anak kelahiran Negeri Terengganu

Umur saya semakin meningkat kepada dot dot dot..(cuba teka..)

Keluar dari perut Umi pada 28 Oktober 1993 (da besar okey..=))

Suka makan makanan..hee,.especially makanan yang pedas-pedas

Suka minum minuman yang "berais"

Hobi ? Suka 'berinternet'..haa..umumkan hobi saya..k2.,kalau lebih detail suka sangat ler surf internet nie..habis cite kan..


Sebab buat blog ni saya nak tambah kenalan saya..yerla,mungkin kita tak saling kenal dan mane la tahu melalui dunia blog ni kita boleh lebih kenal lagi..bak kata orang-orang la.,berkawan biar seribu,berkasih biar satu'..tak gitu?..uhuk-uhuk..

Orang yang telah menarik minat saya untuk menceburkan diri dalam dunia blog..hmmm..sejujurnya orang yang telah menarik minat saya untuk berblog ni adalah Irine Nadia Marcello,.sape tak kenal Irine kan..?
Kenapa dia? Sebab bila baca je entry-entry Irine saya rasa seronok and tertarik dengan setiap post yang Irine publish . Kalau korang nak kenal Irine korang boleh usha-usha kat SINI okeyh..!


Haa..da kenal saya . So,jom la follow dan komen sekali tau,!

Okey..

~~babai..





!...Lepas baca LIKE dan KOMEN sekali tau...!

8 comments:

eyryn said...

hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
hehe.. keep up blogging yurp !
meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Nor Amanina said...

hai.! terima kasih sudi sggh kt blog yg tak seberapa nih..hope laen kali tak kberatan sggh2 lgi erk..

wanie wonek said...

hye singgah sini dari segmen yang sama. done follow u tau. jom terjah blog saya pulak. hehehe

yana sopian said...

aii..
cik yana dtg singgah..
and da follow pon..
dari segmen yg same..
jemputlah ke blog cik yana yee..


http://honeymiaka91.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Kasih Kita said...

Salam perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini. Nanti follow blog kita ek, TQ :)
http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

Sarah Hanim said...

hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Missy Diya said...

hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

diya dari segmen lyssa juga
http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

senang2 singgah lah ye :)

Marina said...

marina datang serbu blog ni dari segmen lyssa...salam perkenalan...

http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html