Thursday, 19 December 2013

Reward Yourself

Views


Assalamualaikum w.b.t


Hai ! Sebelum start study week. Ni entry terakhir mungkin. Dan mungkin juga tidak.haha. 



Orite. Sebelum bukak cerita harusla ada gambar tuan tanah kan . Nah ! Untuk tatapan korang yang rindu-rindu kat aku. Eh2, ter'perasan' pulak.hihi.

Okay. Ni sebenarnya cerita minggu lepas. Tapi sekarang baru berkesempatan nak update.Sebenarnya takde cerita pun,saje je update entry ni kasi hidup sikit, takde la sunyi sepi .
Nak dijadikan cerita minggu lepas adalah minggu yang sangat memang dan very very stress, sibuk, penat sebab nak kena urus projek lagi, dengan test nya, program kolej lagi. Tapi berbaloi la, even penat macam mana sekalipun, sangat berbaloi. 

So, memandangkan minggu yang 'tegang' tu dah berjaya kami hadapi jadi aku decide ajak Ain dan Ila pergi jenjalan dan makan2. Ala, pergi Mid je pon eh. Kononnya reward untuk diri kami sendiri .hihi. Ingat lagi lecturer pernah cakap, sekali sekala tu reward la diri kita sendiri dengan 'hadiah' sebab kita dah lalui macam-macam cabaran supaya masa akan datang kita lagi bersemangat dan bersedia nak face on macam-macam cabaran lagi. 

Ajak yang lain tapi semua busy dengan assigment ;( Kalau ramai kan best! Barula hidup suasana.hehe. Tapi takpela, takde rezeki. Lain hari kita keluar sesama taw ! Korang nasib baik taw ada kawan yang memahami macam aku ni. hihi

Uwekkkks ! ^_v


Tak nak laa cerita lebih-lebih. Korang nengok je la gambar-gambar kat bawah ni dan pandai - pandai la buat caption sendirik ! :p
















So here,  Mr Teddy a.k.a Mr. T wish u guys have a happy day ahead. He also remind you guys don't forget to wish Niena Sweetlurve good luck for her final exam for the next two weeks soon.
 Please pray for her success okayyy ? 


                                   

Hehe. Thank you Mr. T 


Moral of the story, tip aku untuk korang jangan kedekut dengan diri sendiri. Sesekali tu reward diri sendiri dengan 'hadiah' tak kisahlah dalam bentuk duit ke, makan ke, shopping ke tapi pastikan ada ganjaran untuk diri korang sendiri okay ! So, bulan ni aku dah reward diri aku sendiri dengan makanan yang supper different daripada biasa. Korang bila lagi ? You guys should try it !

So, Mrs T pon nak chaww dulu lah.hehe.
 Btw, esok ada camping dekat Perak. "Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul" ni. 
Seriously sangat malas nak pergi sebab mood sekarang bukan mood nak ber'camping' tapi MOOD NAK BALIK!!! wuwuwu :'(
Ok lah .



Babai !







!...Lepas baca LIKE dan KOMEN sekali tau...!

1 comment:

zulhilmi tempoyak said...

nak ikot...

nk ikot... ;p