Tuesday, 31 January 2012

Cantik menarik tertarik kau memang da booommmm !!!!

Views

Assalamualaikum w.b.t 

Apa khabar semua readers dan bloggers sekalian . OKE , bila jari - jemari mula gatals al gediks nak menaip . Macam ni la jadinya . Update entry yang tak tentu pasal . . .Hoho . . 

Macam ni la kalau duk sorang - sorang kan . Bukan maen rajin update blog . . Hihihi . Tak de pe pon . Bila search - search abang goggle tadi ada ternampak gadjet - gadjet yang cun comel loteyyss gitusss... 
Tak percaya ??? meh kite nengok jom . . . 


Nanti dulu . Cuba korang KLIK SINI dan PICIT SINI kuat - kuat dan kencang - kencang biar agak - agak tercabut keyboard korang tu  . .. Hahaha >>>Jahat !!!


Jeng - jeng .  . . .

.

.

.

.

Taraaaa  . . . .!!


Nikon 1 J1 edisi khas warna pink . . Waa , , cantik kan  . . Sangat - sangat comeyss...




Tengok . Sape tak teringin bila tengok kamera comel ala - ala DSLR ni . .Lagi - lagi kaler pink . . !!!



Haa . . Ni pon antara gadjet yang terhebat jugak sekarang ni kan ? Semua orang da pakai iPad ni sekarang
 ni . . Sangat menarik . . .



Ni lagi satu ! Membuatkan aku makin menggila bila tengok . . .T_____T




Bagi korang yang menyampah dengan kaler pink jangan risau . . Nengok tu , macam - macam kaler ada kan . 



Dan ni plak . . Lagi cun kan . Fujifilm mini 7S , come to mummy darlingssss..^__^



Tengok . . ! Boleh keluar gambar terus . . Tak payah susah - susah nak pergi kedai gambar dah . Boleh terus SNAP dan sreekkkk , ,  keluar gambar terus . . Cepat dan jimat . . Ownmade katakan . . 
agaga. . >>>gelak buruk !!!





Dan ini versi hello kitty ye laling - laling sekalian yang minat kucing comeelll ni . . .Comel sangat kan . 
So , bolehla bawak mana - mana jer kan . 

Oke ! Memang rambang kalau search semua benda ni . . Rasanya cukup la sampai sini kot . . Tak larat aku menahannya .sebab comelllsss sangat - sangat . .  T_____T

Selamat mencuci mata sampai cuci yer . . 

Babai !!!



!...Lepas baca LIKE dan KOMEN sekali tau...!

2 comments:

pinoc said...

alamak...comel sgt nih.. pakkal je lah tak kaya ~

Mrs Adiena said...

Yes dear . .Comey sangat , alamatnya nk kna menabung dulu bru blh pkai sume ni . . :)