Saturday, 31 December 2011

Family is Everything

Views
Assalamualaikum w.b.t. . . 

Hye korang . Selamat Tahun Baru ! Agak - agak apa azam baru korang untuk tahun ni erk ? Kongsi-kongsi la sikit . . 

Oke ! Sebenarnya aku baru jerk balik dinner dengan family .
 Balik - balik je terus on laptop , sign in blogger and terus update blog . . Excited giler kan . . hihihi

Sebenarnya aku pon tak tahu yang kami akan pergi dinner malam ni sebab semua plan ni akak - akak yang 
ku sayangi yang rancang . Thanks a lot sisters . Love u soo muccchhh !


OKE ! Bermula nya sesi photoshoot . Jom nengok snap - snap kami . . :)




Bermula dengan snap makanan . . Saje nak bagi korang terliur . .nyam - nyam . . <<< Jahat !



Siakap 3 rasa . . Masam , masin , manis memang cukup . Marvellous !


ayam masak halia best sangat , Feberet saya !


Kerabu mangga . . Urrmm , ..so delicia . . 


Ini lah keluarga besar kami . . tapi ,kurang sorang dalam gambar ni  . . :(





Sayang umi selamanya . . .!



Memang best sangat malam ni . . .Dapat berkumpul satu family sambil menyambut tahun baru .

Untuk korang jugak aku ucap Selamat Tahun Baru  . ..  :)

Babai !

p/s : jangan lupa ,azam baru untuk tahun baru ni..jangan hanya berazam tapi tak de perubahan . ;p















!...Lepas baca LIKE dan KOMEN sekali tau...!

2 comments:

aisyah said...

sedapnyeeeee >.< meleleh dah air liuk nieha T__T

Mrs Adiena said...

Hahaks..thnx..sbar2..nk kongsi2 da hbis da..huhu..