Thursday, 17 September 2015

Throwback katanya..

Views


Assalamualaikum w.b.t

Syukur Alhamdulillah. 

Nikmat sihat, Nikmat Islam, Nikmat Iman, Nikmat kebahagiaan dan nikmat assignment yang makin bertimbun dengan jayanya. Yup. Bermulanya sem baru. Subjek-subjek baru, Lecturer baru dan suasana baru dan yang paling penting sekarang melangkah ke Tahun 3 sudah. Semoga segala urusan dan usaha ini berakhir dengan kebaikan  dan manfaat dengan izin Allah InsyaAllah :)


Sem ni sama jugak dengan sem lepas. Subjek boleh tahan tough, plus kelas pulak hari-hari pukul 8 sampai pukul 4 @ 5. Penat jugak memandangkan sekarang fakulti pon jauh sikit dari rumah. 

Since dah lama tak update blog, marilah kita imbas sikit kenangan semester lepas. Saja imbau balik kenangan suka duka sem lepas. 

Throwback katanya..


Subjek Psikoterapi Islam dengan Prof Madya Dr. Zarrina. Best belajar dengan ustazah.


Yang ni plak dengan Ustaz Dr. Adam Bamba untuk subjek Kaedah Pengajaran Bahasa Arab. Pon best jugak :)


Hehehe.. Yang ni plak dengan Dr. Faizuri untuk subjek Aqaid Islamiyyah. Sangat-sangat best, Ustaz plak sporting sangat. Ore kelate kito :)


Ok ni sebenarnya muka lega plus happy sebab dah lepas semua presentation untuk subjek Metode Pengajaran Akhlak Islamiyyah Dalam Pendidikan Islam. Subjek ni untuk sem lepas memang sangat-sangat tough untuk kami. Mana taknya, kena cari seorang pelajar dalam range umur 13-18 tahun and kenal pasti masalah dia dan bantu selesaikan masalah. Alaa dalam erti kata lain kaunseling laa. Syukur alhamdulillah, penat lelah untuk subjek ni membuahkan kejayaan untuk kami. Terima Kasih Dr. Tengku Sarina :) Dr Siti Hajar :)
Syukur alhamdulillah dapat lecturer daripada Fakulti Pendidikan yang baik sangat. Banyak support kami, bagi tunjuk ajar.
 Terima kasih Dr :)


Dengan Dr Chew :) 
Dr suka gelak sampai kami pon tumpang gelak sama.. kahkahkahDinner SMPI 


Finally, lepas final exam sem lepas.. Perasaan die Ya Rabbi. Suka teramat.


Ini lah kami. 

Pelajar jurusan 
SARJANA MUDA PENDIDIKAN ISLAM UNIVERSITI MALAYA

and

Selamat Datang semester baru!


Babai! 

Jumpa lagi kalau rajin update ;p

!...Lepas baca LIKE dan KOMEN sekali tau...!

No comments: