Saturday, 7 September 2013

A new life and hope begin

Views


Assalamualaikum w.b.t


Alhamdulillah . 
Selamat mendaftar dan melalui perit jerih suka duka Minggu Haluan Siswa aka MHS . Ada part - part yang best tapi ada jugak part - part yang macam hmmm...Tak tahu nak describe camaner . 

Masa daftar haritu tak semua family yang datang . Sebab masing-masing ada kerja . Tambahan pulak pendaftaran aku hari ahad , hari berkerja untuk warga pantai timur . It's okay . Ada kakak dan abang ipar yang sudi menghantar dah satu nikmat . 
Alhamdulillah :)


Terima kasih kak cik , abang chik , mimi and umi hantar saya ke sini . Tak lupa jugak budak kecik cinonet yang menyibuk tu . Lagi sakit hati bila dia nak balik hari tu sempat buat muka menganjing lagi kat ciksu .
 Be aware ya !! *gelak jahat 

Ni ada sikit gambar masa MHS .
 Malas nak cerita panjang - panjang so jemput la tengok gambar ni and buatla description sendiri . Hahaha !


Ni , masa tunggu Timbalan Perdana Menteri sampai . Punya la eksited sorang - sorang .Makan chicken chop RM5 dekat Kolej Kediaman 12 . 
Murah sangat . Tapi rasa dia hmmm.. Boleh tahan la sebab tekak ni boleh telan lagi . 

Tempat mana yang tak ada dugaan dan cabaran ?
 Semua nya ada cuma dalam bentuk yang berbeza . Dan bergantung pula macamana kita menghadapi dan mengatasinya . Semoga diri sendiri dan sahabat - sahabat sentiasa dibawah lindungan Allah dengan biah yang 100% berbeza dengan UM Nilam puri dulu  . 

Ameeen....Babai !!...Lepas baca LIKE dan KOMEN sekali tau...!

No comments: